Cobra Auto HUNGARY

Személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzat

Tájékoztatás a személyes adatok kezelőjéről:

A "Ven Trade Group" EOOD a Regisztrációs Ügynökség Cégi Nyilvántartásába bejegyzett társaság EIC 206980983 számmal, székhelye és vezetése: BULGÁRIA, Várna régió, Várna önkormányzat, Várna város, 9000, Vladislav Varnenchik kerület, PEPERERIKON UTCA No. 4, emelet 2

Indokok és célok, amelyekre az Ön személyes adatait felhasználjuk

Személyes adatait az alábbi indokok alapján kezeljük:

●     A köztünk és Ön között létrejött szerződés a benne foglalt kötelezettségeink teljesítése érdekében;

●     Az Ön kifejezett hozzájárulása – a célt minden konkrét esetben meghatározzák;

●     Ha a törvény előírja;

A következő bekezdésekben részletes információkat talál személyes adatainak kezeléséről, attól függően, hogy azokat milyen alapon kezeljük.

SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉHEZ VAGY SZERZŐDÉS ELŐTTES KAPCSOLATOK ALAPJÁN

Személyes adatait a szerződéses és a szerződéskötést megelőző kötelezettségek teljesítése, valamint az Önnel kötött szerződésekből eredő jogok gyakorlása érdekében kezeljük.

A feldolgozás céljai:

●     azonosságának megállapítása;

●     az Ön kérésének kezelése és végrehajtása, valamint a megkötött szerződés végrehajtása;

●     szerződéskötési javaslat készítése;

● számla/számla elkészítése és elküldése a nálunk igénybe vett szolgáltatásokról;

●     az Ön számára szükséges átfogó szolgáltatás nyújtása, valamint az igénybe vett szolgáltatásokért esedékes összegek beszedése;

●     levelezés megőrzése a leadott rendelésekkel, kérések feldolgozásával, problémák bejelentésével stb.

●     értesítés mindenről, ami az Ön által velünk igénybe vett szolgáltatásokkal kapcsolatos;

●     ügyféltörténet-elemzés;

●     feltárja és/vagy megakadályozza a jogellenes vagy a vonatkozó szolgáltatásokra vonatkozó feltételeinkkel ellentétes tevékenységeket;

Az általunk ez alapján kezelt adatok:

A köztünk és Ön között létrejött szerződés alapján a szerződéses jogviszony típusára és tartalmára vonatkozó információkat, valamint a szerződéses jogviszonnyal kapcsolatos egyéb információkat kezelünk, ideértve:

●     személyes elérhetőségi adatok – kapcsolattartási cím, e-mail, telefonszám;

●     azonosító adatok – a három név;

●     adatok a leadott rendelésekről;

●     az átfogó szolgáltatással kapcsolatos levelezés - e-mailek, levelek, információk a problémák megoldására irányuló kéréseiről, panaszok, kérések, panaszok, visszajelzések, amelyeket Öntől kapunk;

●     Információ hitel- vagy betéti kártya hivatkozási kódjával, bankszámlaszámával vagy egyéb banki és fizetési információval a teljesített befizetésekkel kapcsolatban;

o egyéb információk, mint pl.

●     Az azonosításhoz létrehozott ügyfélszám, kód vagy egyéb azonosító;

●     IP-cím, amikor meglátogatja webhelyünket;

●     Demográfiai adatok

●     A közösségi hálózat profiladatai

●     A webhelyen végzett tevékenységeiből származó információk

A megadott személyes adatok kezelése számunkra kötelező ahhoz, hogy Önnel szerződést köthessünk és azt teljesíthessük. A fenti adatok megadása nélkül nem tudnánk teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségeinket.

Személyes adatokat harmadik félnek adunk át

Személyes adatait harmadik félnek adjuk át, fő célunk, hogy minőségi, gyors és komplex szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Személyes adatait nem adjuk ki harmadik félnek, mielőtt megbizonyosodtunk arról, hogy minden technikai és szervezési intézkedést megtettünk az adatok védelme érdekében, és e cél elérése érdekében szigorú ellenőrzések végrehajtására törekszünk. Ebben az esetben továbbra is felelősséggel tartozunk az Ön adatainak bizalmas kezeléséért és biztonságáért.

Személyes adatokat a címzettek alábbi kategóriáinak (adatkezelők) adunk át:

●     postai szolgáltatók és futárcégek;

●      olyan személyek, akik megbízás alapján a személyes adatok feldolgozásához használt, a cég tevékenységéhez szükséges berendezéseket, szoftvereket és hardvereket karbantartják

●      különböző területeken tanácsadói szolgáltatásokat nyújtó személyek.

Amikor az ezen az alapon gyűjtött adatokat töröljük

Az ezen az alapon gyűjtött adatokat a szerződéses jogviszony megszűnését követő 5 év elteltével töröljük, függetlenül attól, hogy a szerződés lejárta, felmondás vagy egyéb ok miatt. A futamidőt a szerződésből eredő esetleges igények 5 éves elévülési ideje határozza meg.

A SZABÁLYOZÁSI KÖTELEZETTSÉGEK TELJESÍTÉSÉHEZ

Előfordulhat, hogy a törvény kötelezettséget ír elő számunkra az Ön személyes adatainak kezelésére. Ezekben az esetekben kötelesek vagyunk elvégezni a feldolgozást, például:

●     A pénzmosás elleni intézkedésekről szóló törvény szerinti kötelezettségek;

●      Fogyasztóvédelmi törvényben előírt távértékesítéssel, üzlethelyiségen kívüli értékesítéssel kapcsolatos kötelezettségek teljesítése;

●     Információnyújtás a Fogyasztóvédelmi Bizottságnak vagy a fogyasztóvédelmi törvényben meghatározott harmadik feleknek;

●     Információnyújtás a Személyes adatok védelmével foglalkozó bizottságnak a személyes adatok védelmére vonatkozó normatív keretben előírt kötelezettségekkel kapcsolatban;

●     A számviteli törvényben és az Adó-Biztosítási Eljárási Törvénykönyvben és egyéb kapcsolódó jogszabályokban előírt kötelezettségek a törvényes számvitel vezetésével kapcsolatban;

●     Információnyújtás a bíróságnak és harmadik feleknek a bíróság előtti eljáráson belül, az eljárásra vonatkozó jogi aktusok követelményeinek megfelelően;

●     Életkor ellenőrzése online vásárláskor.

Amikor az ezen az alapon gyűjtött személyes adatokat töröljük

Az összegyűjtött adatokat a jogszabályi kötelezettségnek megfelelően töröljük az adatgyűjtési és tárolási kötelezettség teljesítését vagy megszűnését követően. Például:

●     Számviteli törvény szerint a számviteli adatok tárolására és feldolgozására (11 év),

●      a bíróság, az illetékes állami hatóságok stb. tájékoztatási kötelezettsége a hatályos jogszabályokban meghatározott indokok alapján (5 év).

Adatszolgáltatás harmadik fél számára

Ha törvény kötelez ránk, személyes adatait átadhatjuk az illetékes állami hatóságnak, természetes vagy jogi személynek.

AZ ÖN BEVEZETÉSE UTÁN

Személyes adatait ezen az alapon csak az Ön kifejezett, egyértelmű és önkéntes hozzájárulása után kezeljük. Nem számítunk rá semmilyen kedvezőtlen következményre, ha megtagadja a személyes adatok kezelését.

A hozzájárulás külön alapot képez az Ön személyes adatai kezeléséhez, és az adatkezelés célja abban szerepel, és arra nem terjed ki a jelen szabályzatban felsorolt ​​célok. Amennyiben Ön ehhez hozzájárul, és annak visszavonásáig vagy az Önnel fennálló szerződéses jogviszony megszűnéséig megfelelő termék-/szolgáltatásajánlatot készítünk az Ön alapvető személyes adatainak részletes elemzésével;

A részletes elemzés olyan elemzési módszer, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű adat feldolgozását statisztikai modellek és algoritmusok, valamint egyéb, személyes adatok felhasználását, valamint ezek álnevesítését és anonimizálását célzó eljárások segítségével. trendekről és különböző statisztikai mutatókról szóló információk.

Az általunk ez alapján kezelt adatok:

Ennek alapján csak azokat az adatokat kezeljük, amelyekhez Ön kifejezett hozzájárulását adta. A konkrét adatok meghatározása eseti alapon történik. Általában ezek az adatok e-mail, telefonszám, cím és név.

Adatszolgáltatás harmadik felek részére

Ezen az alapon átadhatjuk adatait marketingügynökségeknek, Facebooknak, Google-nak, Mailchimpnek vagy hasonlóknak.

A beleegyezés visszavonása

A hozzájárulások bármikor visszavonhatók. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a szerződéses kötelezettségek teljesítését. Ha visszavonja hozzájárulását a személyes adatok feldolgozásához a fent leírt módok bármelyikében vagy mindegyikében, akkor személyes adatait és információit nem használjuk fel a fent meghatározott célokra. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtt adott hozzájáruláson alapuló adatkezelés jogszerűségét.

A megadott hozzájárulás visszavonásához csak oldalunkat vagy egyszerűen elérhetőségeinket kell használnia.

Amikor az ezen az alapon gyűjtött adatokat töröljük

Az így gyűjtött adatokat az Ön kérésére vagy az első gyűjtést követő 12 hónap elteltével töröljük.

ANONIMIZÁLT ADATOK FELDOLGOZÁSA

Adatait statikus célokra dolgozzuk fel, vagyis olyan elemzések céljából, amelyekben az eredmények csak általánosíthatók, ezért az adatok anonim jellegűek. Ezen információk alapján egy konkrét személy azonosítása lehetetlen.

Adatai anonimizálhatók is. Az anonimizálás az adattörlés alternatívája. Az anonimizálás során minden személyazonosításra alkalmas/azonosító elem visszafordíthatatlanul törlődik. Az anonimizált adatok esetében nincs törvényi kötelezettség a törlésre, mivel nem minősülnek személyes adatnak.

Miért és hogyan használunk automatizált algoritmusokat

Személyes adatainak feldolgozásához részben automatizált algoritmusokat és módszereket alkalmazunk termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése érdekében, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat a lehető legjobban az Ön igényeihez igazítsuk. Ezt a folyamatot profilalkotásnak nevezik.

Hogyan védjük személyes adatait

A Társaság és ügyfelei megfelelő adatvédelmének biztosítása érdekében minden szükséges szervezési és technikai intézkedést végrehajtunk, amelyet a személyes adatok védelméről szóló törvény ír elő.

A vállalat irányelveket dolgozott ki a visszaélések és a biztonsági megsértések megelőzésére.

Az Ön adatainak feldolgozása, továbbítása és tárolása során a maximális biztonság érdekében további védelmi mechanizmusokat alkalmazhatunk, például titkosítást, álnevesítést stb.

Személyes adatok, amelyeket harmadik féltől kaptunk

Marketingügynökségek, Facebook, Google, Mailchimp vagy hasonlók.

Felhasználók jogai

Az oldal minden Felhasználóját megilleti a személyes adatok védelmének minden joga a bolgár jogszabályok és az Európai Unió jogszabályai szerint.

A felhasználó a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül gyakorolhatja jogait az e-mail címünkre küldött üzenettel.

Minden Felhasználónak joga van:

●     Információ (a személyes adatainak az adminisztrátor általi feldolgozásával kapcsolatban);

●     Hozzáférés saját személyes adataihoz;

●    Javítás (ha az adatok pontatlanok);

●     Személyes adatok törlése (az elfelejtéshez való jog);

●     A személyes adatok adatkezelője vagy -feldolgozója általi feldolgozásának korlátozása;

●     A személyes adatok hordozhatósága az egyes rendszergazdák között;

●     Tiltakozik személyes adatainak kezelése ellen;

●     Az érintettnek joga van ahhoz is, hogy ne vonatkozzon rá olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely az érintettre nézve jogkövetkezményekkel jár, vagy őt hasonlóan jelentős mértékben érinti;

●     Jog a bírósági vagy közigazgatási védelemhez abban az esetben, ha az érintett jogait megsértették.

A felhasználó kérheti a törlést, ha az alábbi feltételek valamelyike ​​fennáll:

●     A személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon feldolgozták;

●     A felhasználó visszavonja az adatkezelés alapjául szolgáló hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

●     Az adatfelhasználó tiltakozik az adatkezelés ellen, és az adatkezelésnek nincs elsődleges jogalapja;

●     A személyes adatok feldolgozása jogellenesen történt;

●     A személyes adatokat törölni kell az uniós jog vagy valamely tagállam joga szerinti, az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése érdekében;

●     Személyes adatokat gyűjtöttek az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások gyermekeknek történő nyújtásával kapcsolatban, és ehhez a gyermek szülői felelősségét gyakorló személy adta beleegyezését.

A felhasználónak jogában áll korlátozni személyes adatainak az adatkezelő általi kezelését, ha:

●     Vitatja a személyes adatok pontosságát. Ebben az esetben az adatkezelés korlátozása olyan időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi az adatkezelő számára a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;

●     Az adatkezelés jogellenes, de a Felhasználó nem kívánja a személyes adatok törlését, ehelyett megköveteli azok felhasználásának korlátozását;

●     Az Adminisztrátornak már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a Felhasználónak szüksége van rájuk jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;

●     Tiltakozik a feldolgozás ellen, amíg ellenőrizni nem kell, hogy az adminisztrátor jogos indokai elsőbbséget élveznek-e a Felhasználó érdekeivel szemben.

Hordozhatósági jog.

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó és általa egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt és géppel olvasható formátumban megkapja, és jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt az adatkezelő akadályozná. a személyes adatot akkor adjuk meg, ha az adatkezelés hozzájáruláson vagy szerződéses kötelezettségen alapul, és az adatkezelés automatizált módon történik. Az érintett az adathordozhatósághoz való jogának gyakorlása során jogosult arra is, hogy személyes adatait az egyik adatkezelőtől a másikhoz közvetlenül továbbítsa, amennyiben ez technikailag megvalósítható.

Tiltakozás joga.

A felhasználóknak jogukban áll tiltakozni az adatkezelővel szemben személyes adataik kezelése ellen. A személyes adatok kezelője köteles az adatkezelést megszüntetni, kivéve, ha bizonyítja, hogy az adatkezelésnek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben elsőbbséget élvező kényszerítő jogalapja van, vagy jogi igények előterjesztéséhez, gyakorlásához vagy védelméhez. . A személyes adatok közvetlen üzletszerzés céljából történő kezelése ellen tiltakozás esetén az adatkezelést haladéktalanul le kell állítani.

Panasz a felügyeleti hatósághoz

Minden Felhasználónak joga van panaszt benyújtani személyes adatainak jogellenes kezelése ellen a Személyes Adatvédelmi Bizottsághoz vagy az illetékes bírósághoz.

Nyilvántartás vezetése

Nyilvántartást vezetünk azokról a feldolgozási tevékenységekről, amelyekért felelősek vagyunk. Ez a nyilvántartás az alábbi összes információt tartalmazza:

●     Az adminisztrátor neve és elérhetőségei

●     A feldolgozás céljai;

●     Az érintettek kategóriáinak és a személyes adatok kategóriáinak leírása;

●     A címzettek kategóriái, akikkel a személyes adatokat közöljük vagy közölni fogják,

●     Beleértve a harmadik országokban vagy nemzetközi szervezetekben működő címzetteket;

●     Ahol lehetséges, a különböző adatkategóriák törlésének tervezett időtartama;

●     Ahol lehetséges, a műszaki és szervezeti biztonsági intézkedések általános leírása